Liviu Dragnea a pierdut la Tribunalul UE procesul prin care VISA să anuleze dosarul Tel Drum


Liviu Dragnea a solicitat Tribunalul UE să anuleze dosarul Tel Drum, dar plângerea împotriva Comisiei Europene lui a fost respinsă ca inadmisibilă.

Fostul șef al PSD, acum la închisoare, a contestat de fapt raport OLAF din 2018, care a semnalat neregulile din modul de cheltuire a fondurilor europene și care a stat la baza deschiderii de către DNA a dosarului de corupție Tel Drum.

Liviu Dragnea a recurs la finalul anului 2018 la justiția europeană pentru a încerca să obțină anularea raportului OLAF care stă la baza inculpării sale în dosarul Tel Drum. Președintele PSD a reclamat Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii Europene (CJUE) pentru că a refuzat să înceapă o investigație asupra OLAF privind dosarul Tel drum, scrie Digi 24. 

DNA l-a pus pe Liviu Dragnea sub urmărire penală pentru constituirea unui grup infracțional organizat în dosarul Tel Drum, dosar bazat pe raportul OLAF. Dosarul DNA nu a fost finalizat nici până acum cu o trimitere în judecată.

Dragnea a fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, iar Tel Drum era o firmă controlată de el care obținea lucrări la drumuri cu finanțare europeană.

Comentarii Facebook