Marti 16 August

Liderul mișcării anti-vaccinare din Italia se va vaccina, după ce a ajuns la ATI - VIDEO


Lorenzo Damiano, liderul mișcării anti-vaccin din Italia, a anunțat că se va vaccina, după ce a ajuns în stare gravă la spital. 

Liderul mișcării numită ”No Vax” în Italia a făcut o formă severă a bolii și a ajuns la spital, relatează ANSA.

Damiano a condus protestele anti-vaccin în Treviso, lângă Veneția, și s-a opus vehement introducerii certificatului verde ca măsură împotriva răspândirii virusului. Într-o declarație publică, el a afirmat că scepticii la vaccin sunt "tratați ca niște victime ale Holocaustului".

Totul s-a schimbat atunci când bărbatul a ajuns la spital și a fost internat într-o secție ATI, într-o stare gravă. Damiano le-a spus reporterilor italieni că după această perioadă (petrecută în spital - n.r.) vede complet diferit lucrurile în ceea ce privește pandemia.

În mod clar, viziunea mea s-a schimbat, sunt gata să spun lumii cât de important este să urmărești colectiv știința, cea care te vindecă și te salvează. Mă voi vaccina”, a declarat Lorenzo Damiano.

Medicii din spitalele italiene spun că internările în rândul persoanelor care nu cred în vaccin au crescut cu 17% în toată țara.

Comentarii Facebook