Liberalii si-au scris demisiile din Parlament. Ludovic Orban e cap de lista


Ludovic Orban si-a dat demisia in alb din Parlament si a depus-o la presedintele Crin Antonescu. Alti liberali au facut la fel, intre care Adriana Saftoiu, Ciprian Dobre, Constantin Holban si senatorul Mircea Diaconu.

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat ca din 1 februarie va demisiona din functie, conform unor surse citate de Mediafax. Orban l-a informat pe Crin Antonescu, in cadrul reuniunii grupurilor parlametare ale PNL care a avut loc, la Parlament, luni seara, ca ii asteapta si pe alti parlamentari sa faca la fel.

"In legatura cu decizile - Ludovic Orban a fost primul. Dupa aceea mai multi colegi au facut acelasi lucru. A scris o demisie din Parlament, pe care nu a produs-o, deci nu a demisionat ca atare, ci mi-a incredintat-o in calitate de presedinte al partidului mandatandu-ma sa o folosesc, sa o produc, sa o anunt public atunci cand va fi cazul. Cand vom lua o decizie oficiala, toata opozitia, o voi face", a afirmat Antonescu.

In total, circa 20 de parlamentari si-au anuntat demisiile.  Adriana Saftoiu, Ciprian Dobre, Constantin Holban sau senatorul Mircea Diaconu.

Comentarii Facebook