Kovesi atacă: Sunt procurori și judecători atacați zilnic. Unii vor să fure liniștiți și noi i-am împiedicat


Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a lansat un atac dur, spunând că sunt judecători și procurori atacați pentru că și-au făcut treaba. Declarația a fost făcută la Înalta Curte unde a contestat măsura controlului judiciar impusă de secția specială pentru anchetarea magistraților.

Kovesi a fost întrebată în legătură cu acuzațiile de poliție politică lansate la adresa procurorului general Augustin Lazăr, acuzații negate de acesta și dezmințite chiar de membri ai Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității și dacă există o legătură între aceste acuzații și dosarul în care ea a fost inculpată.

Bineînțeles. Și mai sunt și alți procurori care sunt atacați zilnic și alți judecători care sunt atacați zilnic pentru că și-au făcut treaba. Cu toții trecem prin aceste campanii pentru că ne-am făcut treaba și pentru că unii vor să fure liniștiți în continuare și noi i-am împiedicat. Întotdeauna încerci să ataci șefii sau pe cei care sunt cei mai vizibili în spațiul public pentru a da un semnal celorlalți.

În sistem sunt mulți procurori și judecători curajoși, deci nu avem de ce să ne temem. Se va dovedi în timp că toate aceste acuzații care au fost făcute cu privire la noi, la procurori, la judecători, nu sunt fondate”, a spus ea, confom Digi 24.

Comentarii Facebook