Inna, huiduită la Satu Mare, după ce i-a salutat pe fanii de la un concert în maghiară - VIDEO


Inna a fost huiduită la Satu Mare, după ce a jignit profund localnicii, scrie presa locală.

Inna a crezut că îi poate saluta pe românii prezenți la concertul prilejuit de Zilele Municipiului Satu Mare în limba maghiară.

În loc să spună în limba română ”Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: ”Mit csinals, Satu Mare”.

Atunci, oamenii au huiduit-o pe Inna, iar alții au renunțat să mai asiste la concert și au plecat, scrie presa locală din Satu Mare, deși imaginile prezentate nu arată că situația a fost atât de critică. 

Inna a plecat de la Satu Mare direct la Budapesta, la un concert.

--------------------

UPDATE

Un reprezentant al artistei a spus că Inna nu a fost întâmpinată cu huiduieli:

Prezența INNEI pe scena de la Satu Mare nu a fost întâmpinată cu huiduieli, lucru evident încă din video-ul preluat de pe site-ul din presa locală din Satu Mare, unde oamenii reacționează la salut și la menționarea numelui orașului. De altfel, pe tot parcursul concertului, artista a comunicat în limba română cu publicul, după ce a salutat în limba maghiară, pentru a se adresa unei părți a publicului.

De altfel, evenimentul a fost prezentat atât în limba română, cât și maghiară, dar și comunicarea online și signalistică la scenă, la fel.

La concert, au fost prezenți 10 000 de oameni care au cântat și au stat la scenă pe tot parcursul concertului, dovadă stau video-urile și fotografiile furnizate.

În plus, după concert, artista a stat aproximativ o oră la fotografii în culise”.

Comentarii Facebook