Adrian Mititelu junior trage un semnal de alarmă: ”România este țara în care se consumă cele mai multe droguri!”


Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FC U Craiova 1948, înfierează consumul de droguri din România.

Nu sunt genul care să plătească notele de plate ale prietenilor, când ieșim fiecare plătește ce consumă. Eu nu prea beau, deși apar tot felul de informații pe rețelele de socializare. Mie îmi place șampania. Când e cazul mai și plătesc, dar nu fac asta des.

Nu sunt nici un tip rebel, dar sunt dificil. Am anumite principii și stări care uneori sunt mai greu de controlat, dar nu sunt un tip rebel, sunt echilibrat. Poate că pentru vârsta mea am destul de multe lucruri pe cap. Banii nu-ți conferă liniște întotdeauna, îți aduc și mult stres. Mai ales fotbalul. Fiind tata la închisoare nu am cum să fiu liniștit”, a precizat Mititelu Jr.

Acesta spune că a fost tentat de jocurile de noroc, dar nu ”a căzut în păcat”.

Nu am nici un viciu, sunt foarte echilibrat și nu cad în nicio extremă. Am făcut greșeli, din fiecare câte puțin. Dar nu m-am drogat niciodată, sunt total împotriva drogurilor.

E o mare problemă ce se întâmplă în România, cred că este țara în care se consumă cele mai multe droguri. 90% din oamenii din cluburile din România consumă droguri. De jocuri de noroc am mai fost tentat, dar nu am căzut în păcat”, a mai explicat Mititelu junior la ”Fiță cu Adiță”.

Comentarii Facebook