Miercuri 6 Iulie

Autoare, condamnată la închisoare pentru că și-a omorât soțul. Cu 7 ani înainte de crima macabră a scris eseul „Cum să-ți ucizi soţul”


O instanță din orașul american Portland a condamnat o scriitoare de romane, care este autoarea unui eseu intitulat „Cum să-ți omori soțul”, pentru uciderea prin împușcare a soțului ei în urmă cu patru ani de zile, transmite The Guardian.

Viața bate filmul, Nancy Crampton Brophy a fost condamnată după ce partenerul ei, un bucătar în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort pe 2 iunie 2018, împuşcat cu un pistol similar celui deţinut de scriitoare. În plus, camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie deplasându-se la institutul culinar unde a fost ucis soţul ei, scrie observatornews.ro.

Cu toate acestea, arma crimei nu a fost găsită niciodată, iar avocaţii apărării au susţinut că autorii ar fi un grup de hoţi. În eseul publicat de autoare, aceasta vorbeşte despre moduri în care poţi comite o crimă fără să fii prins. Întrucât eseul a fost publicat în 2011, cu 7 ani înaintea crimei, acesta nu a fost considerat probă în proces, potrivit sursei citate.

Procurorii le-au spus juraților că Crampton Brophy a fost motivată de probleme financiare și o poliță de asigurare de viață. Însă, Crampton Brophy a declarat că nu a avut vreun motiv să-și ucidă soțul iar problemele lor financiare au fost în mare rezolvate prin încasarea unei părți a planului de economii de pensionare.

Comentarii Facebook