Miercuri 24 Aprilie

Imaginile groazei din Bucha / Ucraina demontează conspirația! Morții scoși din subsolul unei tabere de copii


Armata rusă s-a retras din orașul Bucea, de lângă Kiev, și a lăsat în urmă foarte mulți morți din rândul civililor. Imaginile demontează teoria conspirației, care spune că acești morți sunt actori, care după filmare s-au ridicat și au plecat.

Toți sunt cu mâinile legate. Toți au fost torturați, unii au fost împușcați în picioare, alții au avut 5 gloanțe în inimă, alții în cap. Rușii au locuit acolo timp de o lună”, scriu jurnaliștii ucraineni pe Telegram.

Mâinile a patru dintre bărbați erau legate la spate, iar unul fusese împușcat în piept de 5 ori, potrivit lui Anton Gerashchenko, consilier al ministrului de Interne ucrainean. Acesta a spus că un alt bărbat a fost lovit cu o pușcă în cap, iar ceilalți trei au fost împușcați.

Serghei Matiyk, un oficial implicat în recuperarea și îngroparea cadavrelor din Bucea, a declarat că aproximativ 300 de trupuri ale unor civili au fost adunate de când forțele rusești au luat cu asalt acest oraș. El a spus că majoritatea victimelor erau bărbați, dar crede că în jur de 30% au fost femei și copii.

Rușii neagă că ar fi omorât acești civili.

Comentarii Facebook