Haos pe un aeroport. Un zbor a fost anulat după ce pilotul şi-a dat demisia


Revoltă pe Aeroportul Otopeni, București, după ce un zbor al unei companii low-cost a fost anulat. Furia oamenilor a fost alimentată de amânările repetate care au avut loc de-a lungul zilei.

Seara atunci când credeau că vor decola, călătorii au primit un e-mail de la compania aeriană care îi anunța că zborul a fost anulat. S-ar fi ajuns aici după ce personalul de pe aeronavă ar fi demisionat, fără a avea de cine să fie înlocuit, notează libertatea.ro

Mai grav este că oamenii nu au găsit loc în zborul de a doua zi așa că au pierdut cel puțin 2 nopți din vacanța deja plătită. Zilnic, numai pe aeroportul Otopeni zeci de curse sunt amânate pe fondul lipsei angajaților. Chiar astăzi s-au înregistrat peste 23 de plecări întârziate cu peste o oră de la programul stabilit. Şi la sosiri peste 16 curse au avut întârzieri cuprinse între o oră şi două ore. Printre acestea au fost şi două zboruri anulate către Londra, unul în această dimineața la ora 06:00 şi unul la ora 15:00, notează sursa citată.

Situația este generalizată. Ieri au avut întârzieri 56 de avioane cu un total cumulat de peste 4,300 de minute. Printre cauzele întârzierilor se număra lipsa personalului de la bordul aeronavelor, dar şi lipsa de personal din aeroporturi.

Comentarii Facebook