Halucinant! Un tânăr a transmis Live pe Facebook momentul când a intrat cu maşina în faţa unui tren


Caz șocant în Lugoj! Un tânăr de 27 de ani, căsătorit şi tatăl unei fetiţe, a transmis Live pe Facebook momentul în care a intrat cu maşina în faţa unui tren. 

Tânărul de 27 de ani a intrat cu maşina intenţionat pe calea ferată, în faţa trenului, pentru a fi lovit în plin de locomotivă. La apropierea trenului, tânărul aflat la volan a călcat acceleraţia, iar autoturismul a fost lovit în plin. Mecanicul locomotivei nu a mai avut nicio şansă să oprească. Bărbatul a supravieţuit însă se află în comă la spital, scrie Antena 3 CNN.

Rudele tânărului spun că acesta a fost cu câteva minute înainte de gestul extrem la un birt, însă nu consumase alcool. Bărbatul este căsătorit şi are o fetiţă de câteva luni. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă, condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad - Brad.”, se arată în comunicatul Poliției. 

Comentarii Facebook