Gestul rușinos făcut de o turistă în cabina de probă a unui magazin de pe litoralul românesc. A fost surprinsă de o cameră de supraveghere


Stațiunea Costinești nu este ferită de infractori, arată presa locală, arătând, cu imagini surprinse de camerele de supraveghere, cum se orchestrează micile furturi din magazine. O turistă aflată la shopping într-un mall din Costinești a recurs la un gest neașteptat, după ce a găsit un telefon mobil într-o cabină de probă.

Un bărbat care a mers să probeze mai multe haine în cabina respectivului magazin a rămas fără telefon. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele montate în interiorul magazinului, iar iubita păgubitului a reacționat dur pe contul său de Facebook, scrie Gândul.

Mai exact, bărbatul a probat mai multe haine, iar apoi a ieșit în grabă fără să realizeze că a lăsat în cabină telefonul mobil. Pe camerele de supraveghere se observă momentul în care o femeie intră imediat în cabină. Cel mai probabil aceasta a găsit telefonul și nu a considerat că ar trebui să-l predea reprezentanților magazinului sau să facă orice alt demers pentru a încerca să îl găsească pe proprietar.

Iubita acestuia a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi cere femeii care a luat telefonul mobil să îl înapoieze în maximum 24 de ore, altfel va apela la Poliție.

Bună ziua! Ieri prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) și cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24h, vom contacta poliția. Mulțumesc!”, a scris femeia, pe Facebook.

Comentarii Facebook