George Simion mustrat la Timișoara de revoluționari


Vizita la Timișoara a lui George Simion nu a fost depun augur pentru  copreședintele AUR, după ce revoluționarii i-au cerut să-și pună masca în timpul discursului din Piața Victoriei. Totul a degenerat într-un scandal oprit de forțele de ordine.

George Simion a efectuat o vizită la Timișoara pentru a le mulțumi alegătorilor bănățeni pentru votul acordat la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie. Vizita sa în orașul de pe Bega a coincis cu împlinirea a 31 ani de la începutul Revoluției. Potrivit celor de la Tion.ro, în momentul în care George Simion a început discursul din Piața Victoriei,  revoluționarii veniți să-și comemoreze eroii, au început să strige la el pentru a-și pune masca, iar imediat totul a degenerat într-un scandal aplanat de jandarmi.

Conflictul cu Simion, liderul celor de la AUR, nu era unul spontan, ci venea  din cauza faptului că pe listele celor de la AUR s-au regăsit doi ofițeri implicați în reprimarea Revoluției.

„Ideea că la acest moment se așteaptă venirea la Timișoara a lui George Simion, șeful unui partid ultranaționalist, partid în care se regăsesc și doi ofițeri implicați în reprimarea Revoluției, ne obligă pe noi, timișorenii, să protestam împotriva acestei prezențe neavenite. Francisc Tobă, fost deputat PSD, a fost trimis în judecată în dosarul Revoluției de la Sibiu. Dosarul rămăsese în lucru la Parchetul militar, când Francisc Toba a căutat la Adrian Năstase sprijin politic. Înainte de a veni la Timișoara, George Simion, ca șef de partid și ca cel care a întocmit listele de candidați, ar trebui să se dezică de astfel de personaje și să le ceară demisia imediată din Parlament, pentru că altfel nu vom crede niciodată în buna sa credință atunci când se va alătura marșului recunoștinței, la Timișoara. Fără demisiile celor doi, George Simion nu se poate alătura comemorărilor Revoluției din Timișoara”, transmiteau miercuri reprezentanții Societății Timișoara.

FOTO: Tion.ro



Comentarii Facebook