Miercuri 24 Aprilie

Fratele manelistului Tzanca Uraganul, săltat de mascați după ce s-a dat drept preot și a câștigat o mulțime de bani


Descinderi în județul Prahova! Sunt percheziții în aceste momente la mai mulți indivizi care s-au dat drept preoți. Preoții falși promiteau să rezolve orice problemă, în schimbul unor sume de bani. Unul dintre bărbații care se dădeau drept preoți este chiar fratele lui Tzanca Uraganul. Cel mai probabil, acesta va fi reținut, scrie Antena 3.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme, notează sursa citată.

Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei. 

Comentarii Facebook