FOTO - Un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. 7 persoane, dintre care 3 copii, transportați de urgență la spital


Un autocar având la bord 52 de persoane, adulţi şi copii, de naţionalitate română, s-a răsturnat pe autostrada A13 din Italia, în apropiere de Padova. Accidentul s-a petrecut luni, 16 ianuarie, în jurul prânzului, pe autostrada A13. Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime, ci doar persoane rănite, scrie site-ul ilgazzettino.it.

Un reprezentant al poliţiei rutiere aflat la faţa locului a declarat că şoferul a fost testat negativ pentru alcool. Pe porţiunea de drum pe care s-a petrecut accidentul, viteza permisă este de 40 km/h, aşa că se va verifica viteza cu care conducea, precum şi timpii de conducere şi de odihnă, a adăugat responsabilul.

bus italia 2.PNG

Autostrada a fost închisă temporar în tronsonul afectat de accident, pe ruta spre Milano, pentru a permite sosirea cât mai curând posibil a pompierilor și ambulanțelor. Două persoane a fost transportate la spital cu elicopterul.

Ulterior, MAE a transmis că șapte români, între care trei copii, au fost răniți în accident. Conform informațiilor de până acum, autocarul a plecat de la Palermo duminică seara, dar avea pasageri și din Roma.

bus italia 3.PNG

Sursa foto: Il Gazzettino

Comentarii Facebook