FOTO - Trei sudanezi și-au riscat viața ascunzându-se sub tren ca să treacă ilegal frontiera. Cum au fost descoperiți


Trei bărbați au fost găsiți pe ansamblul de roți al șasiului unui vagon dintr-o garnitură care mergea în Germania, au anunțat autoritățile din Bihor. 

Trenul plecase din Oradea cu destinația Germania. Cei trei bărbați s-au ascuns pur și simplu sub tren sperând să nu fie depistați de autorități. La verificările amânunțite de la Punctul de Trecere a Frontierei Episcopia-Bihor, cei trei bărbați au fost descoperiți. 

frontiera.jpg

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi pe ansamblul de roţi al şasiului unui vagon, trei cetăţeni străini care intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat pentru a ajunge în Germania. Bărbaţii au fost conduşi la sediul instituţiei pentru verificări suplimentare, unde colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Sudan, cu vârste cuprinse între 25 şi 38 de ani, posesori de permise de şedere temporare în România”, a transmis, joi, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, potrivit Digi24. 

Polițiștii de frontieră continuă să efectueze cercetări, în urma cărora se vor stabili măsurile ce se impun. Comentarii Facebook