FOTO - „Un monstru uriaș” cu gheare „ca de urs” le-a înfricoșat pe două femei care pescuiau. Ce era creatura misterioasă


O mamă și fiica ei au avut parte de șocul vieții lor în timp ce se aflau la pescuit în Minnesota. Femeile au fost surprinse de prezența unei „creaturi monstruoase”. 

Shala Holm pescuia cu fiica ei, Avery, pe râul Mississippi, lângă Brainerd, în statul american Minnesota, când au întâlnit o creatură parcă scoasă din filemele cu monștrii, potrivit Daily Star

testoasa 3.jpg

„Monstrul” și-a făcut apariția lângă caiacul celor două femei. „Pe măsură ce s-a apropiat, am observat cât de mare era”, a declarat femeia de 67 de ani. „S-a băgat sub caiac și s-a prins de coșul de pescuit cu ghearele. Avea gheare ca de urs, iar în momentul în care le-am văzut, ne-am panicat”, a adăugat aceasta. 

testoasa 2.jpg

Creatura întâlnită de cele două femei era o țestoasă cu aspect de reptilă preistorică, fiind cunoscută pentru mușcătura foarte puternică pe care o are, dar și pentru speranța de viață ce ajunge până la 100 de ani. 

testoasa 1.jpg

Ghearele ei sunt la fel de ascuțite ca ale unui urs și le folosește pentru a scăpa și a prinde, nu pentru a ataca. Cele două femei au trimis fotografiile la Departamentul de Resurse Naturale din Minnesota, care a estimat că țestoasa pe care au întâlnit-o ar fi putut avea în jur de 15 ani. 

Sursa foto: Pen News - Daily Star


Comentarii Facebook