FOTO - Ce măsură a luat un lanț de magazine pentru a-i potoli pe cei ce nu respectă regulile de circulție: „Rămân fără cauciucuri”


Din cauză că șoferii nu respectă semnul de „interzis” din parcarea unui lanț de magazine din  Iași, administratorii au luat o măsură drastică: limitatoare de viteză cu țepi

Administratorul unui complex de magazine din Iași a luat o măsură unică, după ce a observat că unii dintre clineți nu respectă semnele multimple de circulație instalate în parcare

Administratorul clădirii, împreună cu asociații săi, s-au gândit să îi lase fără cauciucuri pe șoferii care nu respectă indicatorul de „interzis”. În fața semnului de circulație au instalat un limitator de viteză cu țepi. Mulți șoferi care în mod normal nu respectă semnele de circulație s-au trezit cu roțile sparte în incinta complexului de magazine. Majoritatea locuitorilor din Iași sunt de acord cu decizia administrației complexului, considerând că este soluția ideală.

tepi iasi.PNG

Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat administratorul. „Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unii clienți, potrivit bzi.ro. 

Sursa foto: BZI


Comentarii Facebook