Turistă de 31 de ani, violată de un grup de bărbați în Grecia. Se afla în vacanță cu prietenii


Momente de coșmar pentru o turistă britanică, care ar fi fost violată de un grup format din cinci până la opt bărbați, la un hotel de pe insula grecească Rhodos. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Femeia, în vârstă de 31 de ani, susține că ea și prietenii ei i-au întâlnit pe bărbați, din Belgia, la un club de noapte din stațiunea de pe litoral Faliraki, duminică dimineață. Ea a spus că bărbații, cu vârste între 30 și 35 de ani, au dus-o apoi pe ea și pe prietenii ei înapoi în camera lor de hotel din Faliraki, potrivit The Sun.

Britanica le-a spus polițiștilor din Grecia că a întreținut relații sexuale consensuale cu unul dintre bărbați pe balconul hotelului și în interiorul camerei. Ea a declarat că la un moment dat, prietenii ei au părăsit camera iar apoi grupul a atacat-o și a violat-o. Femeia a spus poliției că a fugit de la hotel și a luat un taxi înapoi la locul unde stătea. Aceasta a anunțat poliția despre presupusul viol de către grupul de bărbați, luni, la ora 7 dimineața.

Poliția din Rhodos a demarat o anchetă și de atunci a arestat patru suspecți belgieni, care nu au fost numiți. Britanica i-a identificat pe toți cei patru bărbați drept presupușii ei violatori. Anchetatorii au prelevat probe de ADN celor patru bărbați, în timp ce polițiștii continuă căutarea celorlalți suspecți implicați în actul revoltător. Presa greacă relatează că cei patru bărbați „nu au acceptat acuzațiile împotriva lor”, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook