FOTO - Cannabis, crescut în ghiveci într-un apartament. Doi bărbaţi, arestaţi pentru trafic de droguri, în urma percheziţiilor


Doi bărbați cu vârste de 25 și 46 de ani au fost arestați preventiv iar un altul a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc  în formă continuată.

Potrivit IPJ Buzău, duminică, 15 mai , bărbatul de 46 de ani a fost prins în flagrant delict, în județul Buzău, în timp ce ar fi încercat să vândă droguri de risc unui grup de tineri. 

Plantație de cannabis în casa unuia dintre bărbați

Din cercetări a reieșit că, din 2020 și până în prezent, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la persoane din municipiul București, pe care le-ar fi vândut în Buzău. 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.200 de grame de cannabis, aproximativ 900 de semințe de cannabis, 200 de grame de substanță pulverulentă, albă și comprimate susceptibile a avea efecte psihoactive, patru cântare electronice, șapte telefoane mobile și 2.500 de lei. 

cana 3.jpg

Cultură interioară de cannabis

De asemenea, în judeţul Buzău, la unul dintre imobilele utilizate de persoanele bănuite, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis.

cana 2.jpg

La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti şi Bucureşti, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, precum şi jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.


Comentarii Facebook