Fost premier italian, acuzat că ar fi folosit tinere drept „sclave sexuale". Era supranumit „sultanul”


Silvio Berlusconi, fost premier italian, acum în vârstă de 85 de ani ar fi folosit mai multe femei pe post de „sclave sexuale" la petrecerile pe care le organiza în reşedinţele sale în timpul mandatelor sale, au transmis procurorii din Milano. 

Berlusconi, care a fost premier de trei ori, ar fi întreținut, de asemenea, relații sexuale cu o adolescentă dansatoare din buric, de origine marocană, care ar fi fost invitată la petrecerile sale. În prezent, el este judecat pentru că le-ar fi plătit fetelor numite sume de bani, astfel încât acestea să nu informeze autoritățile despre cele întâmplate la petrecerile private, ceea ce ar fi dus la demiterea lui. Berlusconi a numit întotdeauna petrecerile drept „afaceri nevinovate și elegante”, dar martorii au vorbit despre adevărate orgii cu invitate îmbrăcate în călugărițe și interpretând dansuri erotice pentru Berlusconi și prietenii săi, scrie Daily Mail.

Procesul se desfășoară la Milano de opt ani, cu amânări frecvente din cauza stării de sănătate a lui Berlusconi și moartea subită a unuia dintre martorii cheie, modelul Imane Fadil.

În rezumatul ei de acum, procurorul Tiziana Siciliano a spus: „Faptele au trecut în istorie până acum, premierul în exercițiu obișnuia să-și condimenteze sistematic distracțiile de seară, găzduind în casele sale grupuri de tinere, considerate sclave sexuale ce erau plătite. Berlusconi este fostul prieten al lui Putin și acum un bătrân. Era sultan în propriul său harem. Un om foarte bogat și puternic, un prim-ministru care s-a însoțit cu prieteni precum Putin, care acum pune lumea în genunchi. El a plătit pentru tăcerea martorilor cu bani, case, mașini și cai. Ceea ce s-a întâmplat la acea vreme la aceste petreceri era discutabil și incredibil din punct de vedere moral”, scrie observatornews.ro. 

Berlusconi este premierul cu cea mai longevivă carieră la conducerea guvernului Italiei, a fost premier al Italiei între 1994-1995, 2001-2006, respectiv 2008-2011. 

Comentarii Facebook