Fetiță de 10 ani, arestată după ce a împușcat mortal o femeie care se certa cu mama ei


Un incident șocant a avut loc în Florida, unde o fetiță de 10 ani, a fost arestată marți, după ce autoritățile spun că a împușcat o femeie care se certa cu mama ei. Potrivit poliției, copilul a fost plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familii din Florida.

Procurorul de stat pentru județele Orange și Osceola, Monique H. Worrell, a declarat că biroul său a început să examineze cazul și că va „lua în considerare toate faptele, inclusiv vârsta copilului și toate circumstanțele înconjurătoare”, atunci când va lua o decizie, notează CNN.

Vrem să fim clari când afirmăm că biroul nostru nu a luat nicio decizie de acuzare”, se arată în declarația procurorului, unde adaugă faptul că incidentul a fost „unul dintre cele mai tragice cazuri pe care le-am văzut în cariera mea de 22 de ani”. 

Mama copilului este și ea reținută, potrivit poliției din Orlando. Martorii au declarat că împușcătura a avut loc în noaptea de 30 mai, când mama, copilului și victima, Lashun Denise Rodgers, în vârstă de 41 de ani, au început să se certe în fața unui complex de apartamente. Fetița se afla alături de mama ei la momentul conflictului, potrivit procesului-verbal de arestare. Mama ar fi inițiat o altercație fizică lovind-o pe Rodgers, care a ripostat lovind-o cu pumnul în spate, spune raportul arestării, citându-l pe iubitul lui Rodgers ca martor, scrie Antena 3.

Acesta le-a spus autorităților că a încercat să le despartă pe cele două femei, însă nu a reușit. Apoi ar fi văzut copilul ținând în mână o armă de foc, înainte de a trage „unul sau două focuri” în Rodgers, arată raportul de arestare. Copilul ar fi strigat apoi „nu ar fi trebuit să o lovești pe mama mea”, a povestit bărbatul. Rodgers a fost dusă la Centrul Medical Regional Orlando, unde a murit câteva ore mai târziu, spune purtătorul de cuvânt al poliției, Heidi Rodriguez, notează sursa citată.

Mama fetei a fost reținută, iar copilul a fost plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familii din Florida, spune poliția. 

Comentarii Facebook