Cruzime de neimaginat. O mamă şi-a legat fetiţa de 5 ani cu o frânghie și a lăsat-o în soare pentru că „nu și-a terminat temele''


Un caz șocant a avut loc în India, unde o fetiță de doar 5 anișori, a fost legată cu o frânghie și lăsată în soare pentru că „nu și-a terminat temele''. 

Mama a fost condamnată, după ce i-a aplicat o pedeapsă brutală fiicei sale de cinci ani pentru că nu și-a terminat temele de la școală. Eleva de clasa întâi a fost legată cu o frânghie și lăsată pe acoperișul casei, în căldura dogoritoare din zona Khajuri Khas din Delhi, scrie observatornews.ro.

Într-un videoclip filmat de o vecină, care a fost distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, biata fetiță poate fi văzută zvârcolindu-se de agonie, cu mâinile legate la spate și cu picioarele legate în zona gleznelor. De asemenea, temperatura de afară era una extrem de ridicată. Un anchetator al poliției a spus că incidentul a avut loc pe 2 iunie. Între timp, mama fetei a mărturisit că într-adevăr a recurs la respectiva pedeapsă, notează Daily Star. 

Tatăl fetei a declarat că nu a fost implicat și că a aflat despre asta abia atunci când propriul său tată l-a sunat să-i spună ce a făcut soția lui, în timp ce el era plecat să-și repare bicicleta: „Am primit un telefon de la tatăl meu cu privire la faptul că soția mea i-a aplicat această pedeapsă severă fiicei noastre și că ar trebui să vin acasă. Când am ajuns acasă, tatăl meu mi-a spus că a venit și a văzut-o pe fată legată pe terasă și a eliberat-o. Soția mea s-a supărat și a pedepsit-o. Când tatăl meu mi-a spus, mi-am certat soția în ziua aceea, dar a doua zi, o rudă din satul nostru mi-a trimis filmulețul, aşa că mi-am certat din nou soția'', notează sursa citată. 

Internauţii care au văzut filmarea pe rețelele de socializare s-au declarat îngroziţi.

Comentarii Facebook