Familie devastată de durere! O fată de 16 ani a vrut să se încălzească, dar a sfârșit intoxicată


Durere nemărginită pentru o familie din Vaslui. O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită moartă în casă, lângă cuptorul de aragaz pornit. Cel mai probabil, tânăra a vrut să se încălzească, dar a sfârșit intoxicată cu monoxid de carbon.

Descoperirea tragică a fost făcută de părintele fetei. Fata de 16 ani zăcea fără suflare în apartamentul situat într-un bloc din zona industrială a municipiului Vaslui. Tatăl a fost cel care s-a deplasat la locuință după ce fata nu a răspuns toată ziua la telefon. De când a intrat în casă, bărbatul a simțit un miros puternic de gaz, scrie Antena 3.

Fata era căzută cu fața în jos și nu mai dădea nici un semn de viață. Tatăl acesteia a sunat la numărul de urgență 112, dar medicii ajunși la fața locului au constatat că fata era moară de ore bune.

Cuptorul aragazului a fost găsit pornit, cel mai probabil, pentru a face căldură, locuința neavând altă sursă de încălzire. Potrivit martorilor, fata locuia cu bunica, însă zilele acestea, femeia nu a fost acasă. Adolescenta era elevă la un liceu din oraș, iar vecinii spun că era o fire retrasă. Anchetatorii iau în calcul toate variantele și fac cercetări pentru ucidere din culpă, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook