După trei luni în care a stat în comă, o tânără a descoperit că logodnicul a blocat-o pe reţelele de socializare şi s-a mutat cu o altă femeie


După trei luni în care a stat în comă şi a fost la un pas de moarte, o tânără în vârstă de 25 de ani a descoperit că logodnicul ei a blocat-o pe reţelele sociale şi s-a mutat cu o altă femeie. Brie Duval, originară din Australia, locuia în Canada, în august 2020, atunci când a căzut de terasa unui bar şi s-a lovit cu capul de trotuar.

Brie a povestit ce i s-a întâmplat într-un jurnal video pe care l-a publicat, în episoade, pe TikTok, acolo unde s-a autointitulat "HotComaGirl". În urma accidentului, tânăra a suferit o leziune cerebrală gravă, precum şi numeroase traumatisme, şi a fost transportată cu un elicopter la un spital din Alberta, acolo unde medicii au internat-o la Terapie Intensivă, scrie Antena 3.

Medicii i-au anunţat atunci familia că are doar 10% şanse de supravieţuire, având în vedere leziunile cerebrale grav, şi i-au indus coma pentru a ajuta celulele cerebrale să se refacă, notează DailyMail.

Părinţii tinerei au refuzat să o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă, iar după câteva săptămâni starea ei a început să se amelioreze. După trei luni, Brie a ieşit din comă, însă nu şi-a amintit nimic timp de încă două luni, timp în care a avut parte de o serie de tratamente pentru amnezia gravă de care suferea, potrivit sursei citate.

După aproximativ cinci luni, tânăra şi-a amintit totul, inclusiv de logodnicul său, însă a descoperit că, între timp, bărbatul a început o relaţie cu o altă femeie şi a blocat-o pe toate reţelele sociale.

Comentarii Facebook