Marti 29 Noiembrie

După demiterea lui Voiculescu și Moldovan. Deputatul USR Ionuț Moșteanu: ”Nu mi se pare justificat. Premierul ne-a agresat”


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, demis de premierul Cîțu, la pachet cu secretarul de stat din Minister, Andreea Moldovan.

Premierul Florin Cîțu a anunțat revocarea din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și demiterea secretarului de stat din Minister, Andreea Moldovan. Deputatul USR Ionuț Moșteanu a reacționat.

Vom vedea ce facem în continuare, va fi o discuție în organele statutare ale partidului și va fi o decizie acolo” a anunțat Ionuț Moșteanu, după decizia premierului Florin Cîțu de a-i demite pe Vlad Voiculescu și pe Andreea Moldovan. 

Deputatul a mai spus că nu i se pare justificată decizia. ”mai ales că a fost o discuție în timpul zilei de luni, la care am și participat și părea că s-au clarificat niște lucruri și pașii următori”. 

Despre ordinul privind metodologia de calcul cu privire la carantinare, Ionuț Moșteanu afirmă că, din ce știe, e o discuție veche de un an, iar premierul a fost informat. El susține că respectivul ordin publicat în Monitorul Oficial ”stabilea mai multe criterii și aducea mai multă claritate și echilibru”, fiind unele localități care testau, altele care nu testau. El admite că trebuia făcută o discuție între ministru, secretar de stat și premier, dar spune că nu era cazul de o demitere. ”Ministrul Voiculescu are susținerea partidului, a USR PLUS, și, din punctul meu de vedere este un act de agresiune al premierului în această coaliție” a mai spus Moșteanu, care a răspuns ferm că Voiculescu nu are vreo vină în acest caz, scrie DCnews.ro

Foto: Ionuț Moșteanu / Facebook

Comentarii Facebook