Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a rupt tăcerea. Motivul pentru care a vândut casa cumpărată din donații


Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a rupt tăcerea. Scandalul legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț din Iași, a luat amploare, după ce s-a aflat că acesta și-a vândut casa cumpărată din donațiile strânse.  Însă bărbatul a decis să rupă tăcerea și să spună motivul real pentru care a făcut acest lucru, care a stârnit nemulțumiri în toată țara.

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a rupt tăcerea

Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu pentru BZI.

În plus, Sergiu a mai declarat că a avut și probleme cu legea, din cauza faptului că s-a urcat fără permis la volan. Bărbatul s-a ales cu două dosare penale pentru acest lucru. În plus, și-a vândut mașina pe care o cumpărase pentru a nu mai fi tentat să se urce iar la volan.

M-a prins Poliția de două ori la volan fără permis, nu aveam cu ce să mă deplasez, era foarte greu. Inițial, îmi luasem un Golf 4 și nu aveam permis. M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar, de asta am și plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la școala de șoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la școala de șoferi. Am și dat mașina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăși la volan”, a mai spus Sergiu.

Tăticul călăreț din Iași a mai spus că nu regretă decizia luată iar noua casă este exact pe placul său, așa cum și-a dorit mereu.

Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar”, a adăugat Sergiu.

Înafara de asta, Sergiu a vorbit puțin și despre relația din prezent cu Cătălin Moroșanu, fiind cel care l-a ajutat cel mai mult atunci când s-a făcut public cazul său.

Cu Cătălin Moroșanu am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut.


Comentarii Facebook