Dulce somn! Un șofer român dormea în cabina TIR-ului când un Peugeot a intrat cu viteză sub camionul lui, polițiștii l-au trezit


Pe un drum din Belgia, două tinere de 28 şi 31 de ani, pasagere într-un Peugeot, au fost rănite după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un TIR românesc parcat. Şoferul camionului dormea în momentul impactului şi nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat. Acesta a fost trezit ulterior de polițiști.

Accidentul a avut loc sâmbătă noapte, de-a lungul N58, în Rekkem, o secțiune a orașului belgian Menen. Chiar înainte de ora 3, un Peugeot 206 a ieşit din sensul giratoriu de pe E17, spre Mouscron, când, dintr-un motiv încă neştiut, şoferul maşinii a virat brusc la dreapta. În acel moment, autoturismul s-a izbit violent de un camion românesc staţionat pe banda de urgenţă, relatează HLN.

Impactul a fost atât de puternic încât toată partea din dreapta faţă a Peugeot-ului a fost strivit.Două tinere care se aflau în maşină au fost rănite. Cea care ocupa locul din dreapta şoferului a suferit răni mai grave şi a fost transportată la spital. În schimb, şoferul maşinii, care a scăpat nevătămat, a fugit de la locul accidentului. Imediat după coliziune, bărbatul s-a urcat într-un alt autoturism şi s-a făcut nevăzut, abandonându-şi prietenele, scrie observatornews.ro.

Jurnaliştii belgieni spun că șoferul român dormea în cabină, în momentul impactului. Se pare că bubuitura nu a reuşit să-l trezească. L-au trezit poliţiştii care au intervenit la locul accidentului.

Comentarii Facebook