VIDEO - Momentul în care mesajul RO-Alert întrerupe un spectacol la Opera Naţională din Bucureşti. „Publicul izbucnește în râs! Aplauze!!”


Un spectacol care se desfăşura sâmbătă seara la Opera Naţională din Bucureşti a fost întrerupt de mesajul RO-Alert transmis populaţiei cu ocazia furtunilor violente care au lovit Capitala. Unu dintre spectatori a filmat momentul, l-a postat pe Facebook, iar la scurt timp imaginile au devenit virale.

În filmare se observă cum telefoanele spectatorilor au început să sune, în momentul în care au primit mesajul autorităţilor.

Sunetul RO-Alert a întrerupt spectacolul

În momentul în care spectacolul a fost întrerupt, pe scena Operei se desfăşura momentul Rigoletto de Giuseppe Verdi. Telefoanele spectatorilor au început să sune simultan, exact în momentul în care pe scenă se auzea replica „Furtuna e aproape”.

Moment 'dramma- giocos' la Opera Națională București! Mulțumim RO ALERT pentru colaborarea în spectacolul Rigoletto de G. Verdi prin anunțul de Cod roşu de furtună în capitală! Telefoanele încep sa sune , chiar dacă sunt pe modul silențios , iar pe scenă în momentul dramatic când Sparafucile se pregătește sa o ucidă pe Gilda , are replica: 'La tempesta e vicina' , în traducere 'furtuna e aproape' . Publicul izbucnește în râs! Aplauze!!”, a scris pe facebook spectatorul. 


Comentarii Facebook