Doi adolescenți, prinși de un jandarm aflat în timpul liber când terorizau cu electroșocuri oamenii care așteptau autobuzul


Doi adolescenți au fost prinși când terorizau și intimidau cu electroșocuri oamenii care așteptau autobuzul, într-o stație din Târgoviște.

Doi adolescenți foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz din Târgoviște. Un jandarm dâmbovițean, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu. Întâmplarea a avut loc marți, 4 octombrie, după-amiză, în imediata apropiere a unui complex comercial din oraș, potrivit Jandarmeriei.

O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani, relatează mediafax.ro. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz.

Motivul pentru care cei doi adolescenţi aveau electroşocuri

Cei doi au fost conduși la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri. Tinerii au declarat că le-au cumpărat recent pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri. Cercetările continuă.


Comentarii Facebook