Miercuri 24 Aprilie

Un antrenor de kickboxing şi-a abuzat sexual eleva minoră timp de 3 ani. Mama fetei a descoperit totul


Un instructor de sport este acuzat că ar fi întreținut relații intime, timp de trei ani, cu o minoră care participă la cursul său de kickboxing. Mama fetei a depus o plângere împotriva bărbatului, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. 

Totul ar fi început când fata avea doar 14 ani și mergea la sală pentru antrenamente. Atunci, între ea şi instructorul în vârstă de 47 de ani ar fi început o idilă. În scurt timp, cei doi ar fi ajuns și la momente intime. 

Timp de trei ani de zile a fost abuzată sexual. O manipula prin vorbe. El o să o facă campioană, el o să o facă aşa, el o să o ajute peste tot... Deci el o să facă tot pentru ea. Noi, părinţii, suntem doar nişte duşmani ai ei, noi nu vrem să o ajutăm. Au fost fete care au văzut ce se întâmplă şi au fost chemate în biroul lui. Li s-a spus să nu spună absolut nimic despre ceea ce se întâmplă în sală şi ce se întâmplă în catonamente şi în campionate”, a declarat mama fetei, potrivit Observator. 

Mama adolescentei a depus o plângere la Poliţie, însoţită de înregistrari audio

Tânăra, acum în vârstă de 17 ani, este în continuare afectată de abuzul nu doar sexual, ci şi psihic prin care a trecut. „Acum are nevoie de psiholog săptămânal. Vrea să îl facă pe omul ăsta să plătească pentru ce a făcut, că s-a jucat cu ea, cu mintea ei. E un copil totuşi", mai spune mama fetei. Contactat telefonic, antrenorul nu a dorit să comenteze acuzațiile. „Luaţi legătura, vă rog frumos, cu avocatul şi cu Poliţia, că ei o să vă lămurească! Eu nu sunt în măsură să comentez absolut nimic”, a declarat antrenorul.

Mama adolescentei a depus o plângere la Poliţie, însoţită de înregistrari audio. Femeia susţine că până în momentul de faţă nu s-a luat nici o măsură. „În continuare predă, da. Şi s-ar putea să mai fie şi alte victime. Noi avem şi înregistrări audio cu el. Două săptămâni l-am înregistrat”, a declarat mama fetei. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei”, a declarat Ionela Cozma - IPJ Maramureș. Acum, antrenorul este cercetat pentru act sexual cu un minor și, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la cinci ani de închisoare.


Comentarii Facebook