„Doamne, adu-mi inima înapoi. Când ai plecat ai luat tot cu tine”. Georgiana s-a stins din viaţă la 22 de ani și i-a lăsat cu inima frântă pe cei dragi


O tânără de doar 22 de ani, din România, s-a stins pe un pat de spital din Anglia. „Dacă te întâlnești cu diavolul, zâmbește-i!”, este mesajul publicat de Georgiana pe 31 iulie. În urmă cu doi ani, tânăra aflase că suferă de o boală gravă, insuficiență cardiacă cronică de gradul 3. Nimeni nu se aştepta însă ca inima ei să se oprească  pentru totdeauna la doar 22 de ani, pe un pat de spital din Anglia.

Rudele, prietenii și apropiații i-au adus un omagiu tinerei pe care o iubeau enorm. Georgiana era originară din Săgeata, însă s-a mutat la Buzău, unde a lucrat în mai multe domenii, pentru a-și câștiga existența. Era pasionată de frumos, în timpul liber realizând fetelor machiaje spectaculoase. Vestea morţii i-a luat prin surprindere pe cei dragi, care au ţinut să îi aducă un ultim omagiu pe pagina de Facebook, scrie reporterbuzoian.

„Se pare că Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El, încă o floare în grădina Lui”

Ai plecat prea devreme dintre noi…mult prea devreme …Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ne vei lipsi atât de mult tututor celor care ne-ai înseninat zilele, ne vor lipsi glumele tale, ne vei lipsi tu… Încă nu pot realiza și nu pot accepta vestea cumplită. Cum tu, o ființa mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă ai reușit sa te prăbușești? Doamne … nu am cuvinte .. Se pare că Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El, încă o floare în grădina Lui. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Nu te vom uita niciodată , ai fost o colegă și o prietenă minunată! Sincere condoleanțe familiei și prietenilor! Este foarte amar să-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude și prieteni și este de două ori mai amar dacă ne părăsesc oameni tineri, frumoși și talentați. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire! Dumnezeu să te ierte și să odihnească sufletul tău!”.

Doamne , fă te rog ordine pe pământ! Ai grija de ea acolo sus, a fost un suflet minunat!”, „DOAMNE !!!!! Adu-mi inima înapoi! Nu mă lăsa singură aici! Nu vreau să cunosc lumea asta fără tine! Trebuia să vii acasă! Așa mi-ai promis! Așa ai spus iubirea mea! Am vorbit puiule, ne-am făcut planuri! Mi-ai rupt sufletul inima mea! Când ai plecat ai luat tot cu tine… sufletul meu s-a dus odată cu tine… Ai fost parte din mine! Dumnezeu mi a adus o sora în viață dar mi-a luat-o atât de brusc…. Eternitatea să-ți fie poveste… ”, a scris sora Georgianei. 

Comentarii Facebook