Distracție periculoasă pe drumuri înzăpezite! Gestul inconștient al unui șofer a fost pedepsit de Poliția Română - VIDEO


Un șofer de microbuz, înmatriculat în Hunedoara, a fost filmat în timp ce trăgea șase sănii pe care se află copii și adolescenți. Gestul inconștient al celui care se află în spatele volanului a fost pedepsit de Poliția Română.

AȘA NU! Gest inconștient al celui din spatele volanului… nici pe departe lăudabil… Din fericire, nu a avut loc niciun incident, iar șoferul a fost invitat la poliție, urmând a fi sancționat contravențional, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei. Se pare că am uitat de frumoasa distracție cu sania pe deal? Vă rugăm, nu vă mai puneți în pericol copiii!”, a scris Poliția Română, pe pagina sa de Facebook.

Un video postat pe Facebook de un om, care a filmat întâmplător momentul de „glorie” a șoferului din Hunedoara, a stârnit mari controverse. În imagini se vede cum un microbuz trage pe un drum acoperit de zăpadă șase sănii pe care se aflau copii.

În urma apariției filmulețului, Poliția din județul Hunedoara l-a identificat pe șofer și i-a aplicat o amendă. Amenda a fost cuprinsă între 870 și 1.160 de lei, potrivit datelor prezentate de Poliția Română. 

Comentarii Facebook