Diana Şoşoacă, o nouă declarație controversată despre Cluj: Imi e mila de clujeni. Sunt cei mai supusi la restrictii



 Diana Şoşoacă a inventariat oraşele care suferă cel mai mult din cauza restricţiilor, dar și cele în care restricțiile există doar pe hârtie. Potrivit senatoarei, în Cluj-Napoca sunt cele mai dure restricţii şi populaţia a fost terorizată în acest fel. Pe de altă parte, în Iași, afirmă Șoșoacă, situația este extrem de relaxată.

 Diana Şoşoacă susţine că cele mai draconice măsuri restrictive au fost luate în localităţile conduse de primari USR+. Există însă și o excepţie: Cluj-Napoca, oraş condus de unul dintre liderii PNL, Emil Boc.

Tot ce înseamnă conducere useristă au cele mai cumplite restricţii. Şi tot în localităţile conduse de USR sunt cele mai multe abuzuri din partea Poliţiei. În cele cu conducere PNL, restricţiile sunt medii. Clujul, cu Boc, face, însă, excepţie.

Mie îmi este milă de clujeni. Cei mai supuşi la restricţii, cei mai înfricoşaţi, cei mai timoraţi sunt clujenii”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit Evz.

Aceasta spune că în Iași lucrurile stau cu totul altfel. „Iaşiul este PNL-ist. Consiliul judeţean Iaşi e PNL, Prefectura e PNL. În Iaşi nu există amenzi. Poliţiştii şi jandarmii mă iau în braţe şi mă pupă. Restaurantele şi barurile PNL-iştilor sunt deschise, în schimb, celelalte sunt sub restricţii.

E liber în sate, în comune. Cea mai liberă zonă din punct de vedere al restricţiilor este Maramureşul”, a adăugat Diana Șoșoacă.


Comentarii Facebook