Copil de zece ani, internat la spital după ce a fost bătut de tatăl său



Un bărbat din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal şi a fost plasat sub control judiciar, după şi-a agresat copilul de 10 ani, care a ajuns în spital, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Este un dosar penal în lucru. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 ore. Tatăl este acuzat de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Ulterior, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi care l-a plasat pe agresor sub control judiciar.

Băiatul ar fi fost agresat de mai multe ori de tatăl său, ultima dată pe 5 mai, când a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, unde a avut nevoie de patru zile de spitalizare.

Copilul are o stare bună, este echilibrat în prezent şi va fi externat. A avut contuzie la ambele membre superioare prin agresiune fizică. Din punct de vedere clinic este bine acum, însă înţeleg că sunt nişte traume repetate acolo”, a declarat directorul medical al spitalului, Iuliana Moraru.

Spitalul de Pediatrie a sesizat cazul Direcţiei pentru Protecţia Drepturilor Copilului Galaţi, care a început o anchetă.


Comentarii Facebook