Diana Șoșoacă: Am fost victima unei tentative de asasinat


Diana Șoșoacă susține că a fost răsturnată cu mașina, în care se afla și fetița ei, într-un șanț de beton.

În pofida gravității acestor incidente, care s-ar fi petrecut anul trecut, conform celor susținute de Șoșoacă, aceasta a decis să nu depună plângere la autoritățile statului. 

Diana Șoșoacă: "Eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton"

"Am un foarte mare curaj, mulțumesc lui Dumnezeu! ...De ce sunt supărați ei pe mine? Pentru că am trezit poporul. Și pe lângă mine au venit și alții. Și nu sunt singură", spune Diana Șoșoacă.  

Senatoarea independentă spune că acum "nu mai au ce să-mi facă, pentru că am căpătat o notorietate atât de mare", dar în trecut a fost la un pas de moarte:

"Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele", a declarat Diana Sosoaca la Antena 3.

Diana Șoșoacă: Merg la Cotroceni doar ca președinte

La protestele de sâmbătă din Piaţa Victoriei şi-a facut apariţia şi senatorul Diana Şoşoacă, ea fiind cea mai vocală dintre manifestanți.

Parlamentarul independent, fost AUR, a susținut un discurs amplu în fața manifestanților. Ea i-a asigurat pe cei prezenți la protest că nu are de gând să intre în PSD. ”Nu intru în PSD. Dacă intru în PSD, fac măcel!”, a declarat Diana Șoșoacă.  


Comentarii Facebook