Diana Șoșoacă îi ia apărarea medicului Flavia Groșan: „Este o bătaie de joc! O voi susține până când o să-mi dau duhul


Medicul pneumolog Flavia Groşan a stârnit mari controverse după ce a afirmat că folosește un tratament cu care a reușit să vindece aproape 1.000 de pacienți de COVID. Acum, oamenii s-au împărţit în două tabere în privința afirmațiilor acesteia, iar Colegiul Medicilor s-a autosesizat în cazul schemei de tratament şi a medicamentelor pe care Flavia Groșan afirmă că le folosește. 

Dr. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog şi a mărturisit că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun bolnav să nu aibă nevoie de mască de oxigen. Pentru a-și pune pacienții pe picioare, medicul susţine că a utilizat un antibiotic clasic.

Zilele acestea a apărut un grup de Facebook pentru susținerea doctoriței Flavia Groșan. Acesta ar număra aproximativ 60.000 de membri. Grupul promovează mesaje violente față de doctorii care sunt împotriva practicii Flaviei Groșan, iar oamenii sunt încurajați să iasă în stradă. Iar acum și senatoarea Diana Șoșoacă s-a solidarizat cu medicul Flavia Groșan.

Senatoarea afirmă că o susține și vrea să o ajute pe doctoriță în demersurile sale împotriva Colegiului medicilor din Oradea.

Deci eu o liniștesc pe doamna doctor și vă pun eu la dispoziție avocati, care vă vor face aceste demersuri pentru ce este o bătaie de joc . Vă spun în calitate de senator că voi face toate demersurile legale împotriva Colegiului medicilor din Oradea pentru ceea ce au făcut împotriva acestei doamne doctor. Deci o voi susține pe Flavia Groșan până când o să-mi dau duhul", a spus Diana Șoșoacă, într-un mesaj video.

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care spune că a vindecat mii de pacienți infectați cu coronavirus

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit, la Antena 3, schema de tratament cu care spune că a vindecat mii și mii de pacienți de coronavirus, chiar și în stare gravă.

În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin.

Oamenii s-au împărţit în două tabere şi se dezbate acum peste tot, în special în mediul online, care este cea mai bună schemă de tratament anti-COVID.

Scandalul izbucnit după afirmaţiile medicului pneumolog Flavia Groşan privind tratamentul pe care îl aplică pacienţilor COVID a stârnit o furtună în întreaga Românie. 

Un medic pneumolog din România spune că a vindecat de COVID aproape 1.000 de pacienţi, tratând boala ca pe o pneumonie atipică și utilizând o medicație clasică și, în același timp, ieftină

Dr. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog şi precizează că obiectivul ei a fost, încă de la începutul pandemiei, ca niciun bolnav să nu aibă nevoie de mască de oxigen.

Pentru a-și pune pacienții pe picioare, medicul susţine că a utilizat un antibiotic clasic.




Comentarii Facebook