De ce și-a reprogramat tenorul Placido Domingo concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti


Tenorul Placido Domingo și-a reprogramat concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti, din cauza unor probleme de sănătate, a anunțat Asociaţia Culturale Mall4Art, unul dintre organizatorii evenimentului. 

Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-şi anuleze călătoria în România, din motive medicale; cele două concerte extraordinare pe care urma să le susţină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19,30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19,30, eveniment sold out, au fost amânate pentru o dată ulterioară. De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simţit rău şi a făcut febră. Conform unui document medical oficial primit şi pus la dispoziţia organizatorilor, Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronşită acută, fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puţin 10 zile", precizează, pe Facebook, Asociaţia Culturală Mall4Art.

Nu se știe exact când vor fi reprogramate concertele.

Tenorul Placido Domingo urma să cânte în data de 23 februarie, la BT Arena din Cluj, și pe 26 februarie, la Sala Palatului din București, alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, invitați speciali fiind anunțați fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica.

Sunt extrem de trist că trebuie să amâne în acest moment, mai ales pentru inconvenientele pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care și-au planificat deja să vină la concerte. Întâlnirile sunt doar amânate, iar noi căutăm deja noi date pentru a le realiza“.

Organizatorii împreună cu stafful Maestrului asigură publicul că nu va exista nicio altă modificare în cadrul concertului în care toți invitații anunțați inițial vor participa”, a mai precizat Asociaţia Culturală Mall4Art.

Comentarii Facebook