De ce s-a produs ruptura dintre Gigi Becali și Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a devenit prea popular și deranja


Gigi Becali și Cătălin Zmărăndescu au lucrat împreună timp de 6 ani, dar, atunci când sportivul a început să fie recunoscut pentru performanțele lui, latifundiarul a renunțat la serviciile lui de bodyguard.

Ruptura totală dintre cei doi s-a produs în 2006 înainte ca Zmărăndescu să fie implicat în scandalul sechestrării hoților bolidului de lux al lui Becali, când fostul sportiv a petrecut 29 de zile în arest și a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Eu am primit de la Dumnezeu o pălmuță pentru tot ceea ce făceam eu atunci! Libertatea e mai scumpă decât orice. Când nu mai ai libertate, e foarte rău. Am învățat un lucru. În viața asta, fiecare dintre noi merităm a doua șansă. Una e când o accepți cu umilință și îndrepți ceva, alta când consideri că ți se cuvine și nu înveți nimic! Eu am primit a doua șansă, în ordinea asta: Nicu Gheară, Luiza Zmărăndescu, soția mea, oamenii ăștia mi-au schimbat destinul”, a spus fostul sportiv în podcastul lui Damian Drăghici.

Prima ruptură dintre Zmărăndescu și Becali a fost în timpul meciului dintre Steaua și Betis Sevilla, în optimile de finală ale Cupei UEFA, partidă terminată cu scorul 0-3.

S-a întâmplat la Sevilla, când un stadion striga după mine, iar eu eram în spatele domnului Becali. A fost mișto! Mișto! Păi și atunci cum să nu te ia capul să faci nebunii la un moment da?  Când ești un copil amărât, sărac, cu doi părinți care aveau salarii normale, erau brutari… Ce să ceri de la un copil care nu știa mare lucru și, datorită sportului, s-a trezit pe culmi și a ajuns acolo unde a ajuns? O să spun un secret pe care nu-l știe nimeni. În acel moment a fost prima mea ruptură de domnul Becali. Aia a fost ultima noastră ieșire serioasă undeva. Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui. După atâția ani mi-am dat seama că avea dreptate, el era patronul, el plătea, eu trebuia să-mi văd de treaba mea”, a dezvăluit Zmărăndescu.

Comentarii Facebook