Dan Puric, despre Gigi Becali: ”Adunam bani pentru o fată oarbă și i-am dat un singur telefon”. Ce reacție a avut nea Gigi!


Actorul Dan Puric a spus, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”, cum l-a cunoscut pe Gigi Becali și de ce a mers să-l viziteze pe acesta la pușcărie.

Gigi este admirabil! Așa cum este el. M-am certat cu el pentru că este expansiv și incontrolabil. Are un suflet de aur omul ăsta. Ultima dată am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. ”Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem”. Și mi-a dat 11.000 de euro, deși avea averea sechestrată și îl urmăresc haimanalele astea. El a făcut mănăstiri. Numai eu știu câte pensionare a ajutat!”, a relatat Dan Puric.

Acesta l-a vizitat când a fost în închisoare. ”M-a primit! Am ținut un discurs la pușcăriași. După m-au controlat, zice unu': ”Să trăiți, maestre! Noi vă respectăm, dar aveți două minute să stați cu deținutul Becali”. Era un polițist mai tâmpit. ”Gigi, repede că avem doar două minute”. ”Cine ți-a zis, mă? Ăsta toată viața stă cu mine aici. E prietenul meu!”. Eu am înnebunit! Am crezut că zice de mine. El avea cărți, icoane. Era universul lui... Eu judec omul după fapte, după roadele lui. Câți oameni au averea lui Gigi și nu dau nimic? Câți? E țara plină de securiști cu bani! Niște nenorociți care nu dau nimic”, a mai adăugat actorul.

Comentarii Facebook