Culmea ipocriziei! Cele mai moderne tancuri rusești, sfințite de preoți. În interior au fost puse icoane și scrisori de la copii


Preoții au sfințit cele mai moderne tancuri din dotarea armatei ruse, înainte de a fi trimise pe frontul din Ucraina, unde invadatorii ruși omoară civili. La interior au fost puse icoane și scrisori de la copii, notează jurnalistul rus Dmitri Kolezev, pe Twitter.

Uzina Uralvagonzavod a trimis mai multe trenuri încărcate cu tancuri T-90M pe frontul din Ucraina. În ultima etapă a pregătirii lor pentru război, un preot le-a sfințit, iar la interior au fost puse icoane și scrisori de la copiii constructorilor de tancuri, scrie  jurnalistul rus Dmitri Kolezev, pe Twitter.

Tancurile T-90M au fost construite la uzina Uralvagonzavod, având 46,5 tone, blindaj îmbunătățit, un tun modernizat și sisteme perfecționate de navigație prin satelit. Tancul atinge o viteză de 60 de kilometri pe oră, are o lungime de 6,68 metri, lățime de 3,78 metri, o înălțime de 2,23 metri și o autonomie de 550 de kilometri, scrie observatornews.ro.

Comentarii Facebook