Crimă macabră. Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne


O descoperire macabră a avut loc în județul Arad, unde mai mulți oameni au găsit cadavrul unui bărbat devorat de animale sălbatice. Oamenii căutau melci pe terenul plin de bălării a unei bătrâne. 

Scheletul uman aparține unui bărbat de aproximativ 55 de ani, cu o înălțime de 1.80-1.90, bine făcut și îngrijit, care ar fi decedat în urmă cu aproximativ trei săptămâni. În gură, victima avea 4 dinți de aur, cel mai probabil care vor ajuta ulterior la identificarea sa, scrie observatornews.ro.

Femeia pe al cărui teren a fost găsit cadavrul abia și-a revenit din șoc. Nu stă prea mult pe acasă, iar în fundul curții pline de stufăriș nu merge niciodată. Ceea ce complică însă lucrurile este faptul că în zonă nu a fost dată dispărută nici o persoană cu aceste semnalmente”, a declarat primarul localității Almaș, Aurel Costea, pentru sursa citată. 

Până în acest moment, identitatea bărbatului nu a fost stabilită. Și nici nu se știe cum a murit sau cum a ajuns trupul său în tufele de spini de la marginea satului. 

Comentarii Facebook