Crimă HALUCINANTĂ. Copil de 3 ani, violat în mod repetat de propria mamă. Ororile erau filmate de tată


Informații cu puternic impact emoțional! Un caz halucinant a fost descoperit de polițiștii din Brașov. Un copil de 3 ani din Braşov a fost violat, în mod repetat, de propria mamă, timp de doi ani, iar ororile erau filmate de tată. Cei doi au fost arestaţi preventiv, fiind cercetaţi pentru infracţiunea de viol.

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama își satisfăcea poftele sexuale cu băieţelul, în timp ce tatăl filma cu telefonul mobil întreaga scenă, scrie observatornews.ro.

Ororile s-au întâmplat pe parcursul a doi ani, însă povestea a ajuns în atenţia poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, s-a dus la poliţie ca să arate imagini cu partidele de sex dintre mamă şi copil. Amândoi au fost arestaţi la începutul lunii martie, iar săptămâna trecută le-a fost prelungită măsura arestului preventiv, potrivit portalului Tribunalului pentru minori şi familie Braşov, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook