Copila de 14 ani din Sibiu, răpită duminică noaptea, a fost găsită. Cei patru vinovați au fost identificați și reținuți


Fata de 14 ani din Sibiu care ar fi fost răpită în noaptea de duminică spre luni de patru bărbați a fost găsită luni, 9 ianuarie, în jurul orei 16:00, într-o localitate din Brașov. 

Minora a fost găsită luni în jurul orei 16:00 de polițiștii sibieni, sprijiniți de polițiștii din cadrul IPJ Brașov. Aceasta se afla într-un imobil din localitatea Vad, comuna Șercaia, județul Brașov, notează Mesagerul de Sibiu

O alertă de răpire copil a fost emisă de Poliție după ce o fată de 14 ani, din Sibiu , ar fi fost luată cu forța, în noaptea de duminică spre luni, 9 ianuarie, de către patru bărbați mascați și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, potrivit relatării părinților fetei. Cei patru bărbați suspectați de răpire au fost identificați și reținuți luni. 

Citește și: Răpire la Sibiu! O fată a fost răpită noaptea de patru mascați. Cum arată unul dintre suspecți - FOTO

Cele patru persoane se află, în prezent, în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și sunt audiate cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei. Este vorba despre patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, domiciliați în orașul Avrig, respectiv localitatea Mârșa”, informează reprezentanții IPJ Sibiu. 

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violențe”, au mai transmis aceștia. 

Fata a fost găsită în casa unuia dintre suspecți, unde se afla împreună cu băiatul pe care îl plăcea, tânărul de 23 de ani suspectat că a pus la cale totul. Copila de 14 ani și tânărul de 23 au fost conduși la sediul poliției din Sibiu. Cei doi vor fi audiați pentru a povesti cum s-au derulat evenimentele. Copila pare teafăra, dar anchetatorii trebuie să afle dacă nu cumva, după răpire, a fost victima altor infracțiuni.

Citește și: FOTO - Fata de 14 ani din Sibiu, care ar fi fost răpită, a fugit de bunăvoie cu iubitul de 23 de ani

Comentarii Facebook