FOTO - Fata de 14 ani din Sibiu, care ar fi fost răpită, a fugit de bunăvoie cu iubitul de 23 de ani


Alertă, în Sibiu, după ce o familie a anunțat autoritățile că fiica lor, în vârstă de 14 ani a fost răpită din casă de patru bărbați. Familia adolescentei le-a spus polițiștilor că aceasta ar fi fost băgată cu forța într-o mașină care a plecat în trombă într-o direcție necunoscută. Poliția a dat-o dispărută, astfel că, mai multe echipaje au început să o caute. 

Citește și: Răpire la Sibiu! O fată a fost răpită noaptea de patru mascați. Cum arată unul dintre suspecți – FOTO

Poveste de dragoste ca în telenovele

O poveste de iubire interzisă, asta a scos la iveală ancheta polițiștilor. Fata face parte din comunitatea romă și speriată că părinții au promis-o unui băiat pe care ea nu-l dorește, ar fi plecat de acasă cu iubitul de 23 de ani.

Supărați, părinții au sunat la Poliție și imediat a fost emis un mesaj de tip „Alertă răpire copil” și declanșate căutări ample. Familia adolescentei le-a spus polițiștilor că ar fi fost băgată cu forța într-o mașină, în miez de noapte, cu care a plecat într-o direcție necunoscută. Tânărul de 23 de ani este acum principalul suspect, iar datele sale de identificare au fost făcute publice, notează Observator

rapita 2.jpg

Când va fi găsit, poate fi acuzat de lipsire de libertate și corupere de minori. 


Comentarii Facebook