Duminica 25 Septembrie

Clotilde Armand a expus statui reprezentând DRACI în pielea goală în Primăria Sectorului 1 - FOTO


Clotilde Armand a umplut holurile Primăriei Sectorului 1 cu statui ce înfățișează draci, de sex masculin sau feminin.

Poate va amintiti celebrul scandal de la Institutul Cultural Roman, care a organizat la New York, in 2008 (reprezentand Romania), un vernizaj care o infatisa pe Fecioara Maria in maturator REBU, un magarus cu zvastica langa elemente culturale israeliene samd.

Azi, in holul Primariei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alaturate!

Sunt eu carcotas?!”, este mesajul postat de avocatul Mihai Drăgan, cel care a publicat poze cu statuile din sediul primăriei conduse de Clotilde Armand.

Clotilde Armand a făcut precizări și spune că totul este un atac politic. 

Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ''Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand'', ''Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!''. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ''Drăcoaice'' și nici ''înconjurată de drăcoaice''. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.

PS: Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ''Coloana fără de sfârșit'' de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ''decadentă'' și au refuzat moștenirea lui. 

PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a scris primarul Sectorului 1.

Comentarii Facebook