Cine e românul care și-a aruncat copiii în râu. Marian e de negăsit de anchetatori


Un tată din Bacău şi-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești, iar acum este de negăsit. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca el să se fi sinucis. 

Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, a luat copiii şi a plecat după o ceartă aprigă cu soţia. În plus, ar fi ameninţat-o pe aceasta că o omoară dacă o mai găseşte acasă când se întoarce, scrie Antena3.ro.

Mama copiilor, Lucica Florea, este în stare de şoc după ce şi-a pierdut băieţelul de 4 ani şi fetiţa de 5 luni.

Un al treilea copil, de şase ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol. 

După ce duminică, după prânz, tatăl din comuna Pâncești si-a ucis cei doi copii aruncându-i în canalul de aducţiune al barajului de la Răcăciuni, autorităţile au demarat căutarile pentru a-l găsi.

Astăzi (duminică - n.r.), la ora 13:10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 de ani din comuna Păncești despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13:26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. 

I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul de ambulanță, dar copiii au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări”, a transmis, ieri, IPJ Bacău.

Comentarii Facebook