Duminica 25 Septembrie

Cea mai recentă declarație a lui Cîțu stârnește doar râsete:„Poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare”


Fostul premier Florin Cîţu este de părere că viteza cu care a dorit să facă reformă depăşeşte aşteptările societăţii şi ale economiei româneşti. „(…) trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu”, afirmă el.

Întrebat ce învăţăminte trage din anul care se încheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a încercat să facă reformă, despre care consideră că este prea mare pentru societate şi economie în România.

Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în acelaşi timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajutate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută… şi aici este clar că sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a declarat Florin Cîţu, la TVR.

În ceea ce priveşte durata mandatului său în fruntea Guvernului, Cîţu a arătat că: „Este media ultimilor şapte ani mandatul de prim ministru, ceea ce poate trebuie să spună ceva despre politica din România”.

Mii de râsete în urma declarației lui Cîțu

Articolele apărute în mass-media cu declarația fostului premier au stârnit doar reacții de amuzament în rândul românilor.

1.jpg

2.jpg

Poate ca viteza cu care am vrut eu să dau afară miniștrii care mă deranjau sau îl deranjau pe Iohannis a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu.” / „Cu siguranță viteza folosită în vorbirea despre reformă a fost prea mare și cu stropi. În afară de a spune cuvântul „reformă” oriunde și oricând ce reformă a făcut Cîțu?

E legal ca un fost premier să fie mai funny decât toți comedianții țării?

Totuși, în 11 luni să nenorocești o tară, un partid și 100% din oamenii care te citesc să râdă de tine… wow!”, a scris Vlad Voiculescu, fostul ministru,  la o postare.

Cu toate că este o declarație ce stârnește râsul tuturor celor ce au minime informații despre ce s-a întâmplat în România în ultime 11 luni, este foarte îngrijorătoare, chiar tragică această declarație care arată cât de rupt de realitate este domnul Florin Cîțu. De astăzi nu mai este prim-ministru, dar este, cel puțin pentru o vreme, Președintele Senatului, adică al doilea om în stat. Oare nu este necesar un consult al specialiștilor și eventual ceva tratament și repaus o perioadă mai lungă?”, a comentat și Viorel Băltărețu. 


Comentarii Facebook