Ce sfat are Rareș Bogdan pentru oamenii săraci din România: Să se roage!


Rareș Bogdan a fost întrebat ce sfat are pentru oamenii săraci din România, iar răspunsul a fost halucinant. 

Să creadă în Bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut cât pot, ajut mai mult decât vorbesc de ajutor, pentru că nu voi vorbi despre asta.

Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Universității, care a fost cu mine la demonstrații, nu e un om bogat, are 2 fete de care se ocupă, a primit 3 mame cu copii din Ucraina și m-a sunat să-l sprijin și îmi pare rău că nu am putut săptămâna trecută”, a mărturisit Rareș Bogdan la emisiunea Denisei Rifai.

El s-a lăudat că are o situație financiară bună și este căsătorit cu fiica unuia dintre cei mai înstăriți clujeni. 

Eu am trăit într-o familie în care nu ne-a lipsit nimic. Am avut mult, iar după Revoluție ne-am obținut o parte din proprietăți, încă nu toate, mai avem. M-am căsătorit cu o fată mult mai bogată decât mine, socrul meu este multimilionar.

Am procedat ca bunicul meu, a fost un model...însă nu de asta, pentru că m-am îndrăgostit de ea. Atunci când ai trebuie să te gândești la cel care nu are. Când ne putem la masă, le spun copiilor meu atunci când solicită 2 feluri de mâncare și una nu îi place: "vezi că sunt copii ca tine care nu au." Din fericire, fiul meu a învățat treaba asta, fata e prea mică, nu-mi dau seama cum va reacționa. Important e că atunci când pui capul pe pernă să nu ai reproșuri și în fața lui Dumnezeu atunci când mergi spre porțile cerului, să nu ai regrete și să te arunce în cazanul cu smoală. Pe mine să mă arunce în Rai când o fi”, a explicat Rareș Bogdan la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Pe cine susține Rareș Bogdan în Liga 1: „N-am ascuns niciodată asta. Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor”

Comentarii Facebook