Duminica 28 Aprilie

Pe cine susține Rareș Bogdan în Liga 1: „N-am ascuns niciodată asta. Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor”


Vecin cu Gigi Becali și cu socrul fost acționar la CFR Cluj, Rareș Bogdan spune însă că este fanul Universității. Prim-vicepreședintele PNL, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, a lămurit un subiect legat de simpatiile sale legate de fotbal. Mai ales că a fost acuzat că „interesul poartă fesul” și a fost apropiat de cele două formații ale Clujului, rivale pe plan local, Universitatea, respectiv CFR. 

Sunt fan Universitatea Cluj. N-am ascuns niciodată asta. Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion. «Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor» face parte din cântecele noastre frumoase. Socrul meu a fost acționar la CFR Cluj, nu știu dacă mai e. Dar a fost acționar în «epoca Paszkany», alături de Gadola și de cei de la EnergoBit. Acum, nu știu dacă mai e acționar alături de Neluțu Varga. Poate e doar sponsor, dacă o fi", a răspuns Rareș Bogdan.

Soția mea, până când am reușit să-i arăt că Universitatea este echipa Clujului, mergea alături de cumnata mea la meciurile CFR-ului, mai ales că tatăl ei avea lojă. Mergeam la meciurile CFR-ului doar când era în liga a doua, în prima n-am mai fost apropiat de această echipă. În Champions League, nici atât”, a mai adăugat politicianul. 

La nunta lui, Rareș Bogdan a îmbrăcat însă tricoul CFR Cluj, fotografiia fiind extremde cunoscută. Probabil că între timp sentimentele s-au schimbat. 

WhatsApp Image 2022-07-05 at 12.23.12.jpeg

Comentarii Facebook