Miercuri 24 Aprilie

Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a trântit un copil cu capul de pământ?


Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a trântit un copil cu capul de pământ?? Este vorba despre Alexandru Cobzaru, un bărbat în vârstă de 29 de ani, care l-a agresat și pe fiul său, de 8 ani, într-un părculeț din municipiul Hunedoara.

Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a trântit un copil cu capul de pământ?

Astfel, bărbatul va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Hunedoara a respins, în cursul zilei de luni, ca nefondată, contestația depusă de acesta la hotărârea luată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hunedoara.

În plus, decizia instanței Tribunalului Hunedoara este definitivă și a fost pronunțată în Camera de consiliu. Bărbatul din Hunedoara, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv la data de 8 februarie, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violență în familie, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Ce s-a întâmplat cu copilul trântit de pământ?

În urma impactului, copilul a suferit o gravă fractură la cap, cu pierdere de conștiență, așa cum reiese din tomografia și investigațiile efectuate de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Deva. Astfel că oamenii, profund impresionați de situația băiețelului, cer ca făptașul să facă închisoare pe viață. S-a făcut o petiție pentru ca agresorul să fie pedepsit așa cum se cuvine.

„Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză”, se menționează în petiție.

Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierderea de conștiență și cu amnezie retrogradă”, a declarat luni directorul medical al SJU Deva, Lucian Miron.

Imediat după incident, bărbatul a fost reținut și trimis, în cursul nopții, în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, și i s-a întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijire medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.”


Comentarii Facebook